Quantcast

Duran i Lleida demana a Rajoy que parli amb tots els partits i reivindica UDC com a "pont" de diàleg

El president del comitè de govern d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, pensa que Mariano Rajoy “ha de parlar amb tots els partits” sobre la moció parlamentària de Junts pel Sí i la CUP, no només amb Pedro Sánchez i Albert Rivera. “Especialment ha d'escoltar veus catalanes com la que representa Unió, que discrepa de Junts pel Sí i de la CUP”, ha exposat Duran. També, ha descartat aplicar l'article 155 de la Constitució i ha reivindicat la seva formació com “un bon pont” per intercedir en el “gran barranc” que separa Catalunya i Espanya. Pel líder d'Unió , mentre les respostes de Rajoy, Sánchez i Rivera siguin acudir als tribunals “no resoldrem el problema de Catalunya”.