Quantcast

Emma Stone y Andrew Garfield, ¿ruptura a la vista?

Després de diversos mesos de rumors i una relació freda i distant, els mitjans de comunicació nord-americans donen per feta la ruptura entre Emma Stone i Andrew Garfield. El portal 'I! Online 'ha assegurat que tots dos han decidit acabar de mutu acord i que segueixen tenint contacte malgrat que ja no són parella.

"Per descomptat que encara s'estimen. Segueixen tenint una relació propera i es porten bastant bé, cridant-se de tant en tant" , assegura una font a 'E! Online '. Pel que sembla, el 'culpable' de la ruptura entre Emma Stone i Andrew Garfield ha estat l'excessiu temps que dediquen cada un d'ells als seus compromisos professionals.

Especialment intens ha estat l'estiu de Garfield , que ha passat pràcticament els tres últims mesos a Taiwan rodant la pel·lícula 'Silence'.

Segons algunes fonts pròximes a la parella , Stone i Garfield van posar fi a la seva relació el passat mes d'agost , data en la qual se'ls va veure junts per última vegada. Hauran trobat un nou amor en aquests mesos? De moment no se sap res. Seguirem informant …