Quantcast

Els Pallars, 28 d'octubre 2015: INNOVAR EN LA CUINA TRADICIONAL, A CUINA PER CUINERS

Una vintena de restauradors del Pallars Jussà assisteixen aquests dies a un taller de cuina amb l’objectiu d’introduir innovacions a la cuina tradicional.

Aquest és el tercer taller d’aquestes característiques que s’organitza des del projecte Al teu gust, aliments del Pallars de l’ajuntament de Tremp i que vol donar eines als restauradors de la comarca per ser més competitius dins del sector.

Es tracta d’un curs distribuït en quatre tallers i en cada un es treballa un aspecte diferent de la cuina. Al primer cuina purament tradicional, al segon pastisseria bàsica, en aquest cuina moderna i al previst per l’any que ve, cuina creativa.

El projecte de treball amb restauradors ja va començar al 2013 i des de llavors la demanda ha anat creixent.

Després de fer una visita als restaurants, parlar amb els cuiners i que donessin a conèixer les seves demandes, es van elaborar els diferents tallers. Un cop acabats, es tornarà a fer les visites per avaluar el resultat del projecte i la seva aplicació als establiments pallaresos.

Parlen al vídeo: MARIANO GONZALVO, Cuiner – ANNA RITZ, Regidora promoció econòmica