Quantcast

Els Pallars, 28 d'octubre 2015: ARRIBA L'OBRA DE TEATRE CRIMS A LA LIRA

L’historiador i dramaturg trempolí, Pau Castell, torna a l’Espai cultural La Lira amb una nova producció teatral que s’inspira en els processos judicials del popularment conegut com Tribunal de Coltellades de Lleida. Crims és una obra que tracta temes transversals que connecten el passat amb l’actualitat sorgida de judicis reals extrets dels Llibres de Crims de fa 500 anys i conservats a l’arxiu de la Paeria.
És una obra que es va estrenar a la Llotja i que aquest divendres a la nit es podrà veure a Tremp.

Pau Castell és doctor en història medieval i des de sempre ha estat vinculat al món del teatre. En aquesta ocasió, i amb la producció artística de la companyia lleidatana Zum-zum Teatre, torna a barrejar les seves dos passions dalt de l’escenari.
Aquest divendres a la nit, en el marc de la fira del Codony de Tremp, l’Espai cultural La Lira ofereix una representació de l’obra Crims, de la qual ja es poden adquirir les entrades de forma on-line o a través del departament de cultura de l’ajuntament.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, Regidora cultura Tremp