Quantcast

Bartomeu busca patrocini per a la samarreta blaugrana

El president del FC Barcelona, ?? Josep Maria Bartomeu, ha reiterat que la samarreta del vigent campió d'Europa, de la lliga i de la copa d'Espanya té un preu de mercat que no ha de ser inferior < strong> als 65 milions d'euros.

Bartomeu ha recordat que la samarreta del Manchester United està valorada en 70 milions d'euros i que un club com el Barcelona no pot quedar per sota < / strong> del que es paga a la primer lligui pel patrocini de la samarreta.

El dirigent blaugrana va viatjar la setmana passada a Qatar per tancar un acord de patrocini que va quedar aparcat fins a la celebració de noves reunions .

A Qatar no ha agradat que el Barcelona hagi esgrimit la possibilitat d'accedir a altres ofertes i que si hi havia un preacord que girava sobre els 60 milions d'euros < / strong> ara s'augmenti la quantitat demandada per a aquest patrocini de la samarreta del primer equip barcelonista.

Des de l'oposició a la directiva, l'expresident Joan Laporta ha criticat amargament que només es busqui la via catariana per patrocinar la samarreta. Laporta ha insinuat que tant Bartomeu com altres directius tenen negocis privats amb aquest país àrab. Segons Laporta aquest el motiu de " seguir depenent d'un país on les llibertats estan en dubte i molt qüestionades ".

La directiva barcelonista ha mantingut contactes amb l'empresa de joc Botemanía perquè financi la samarreta d'entrenament del primer equip.

Botemanía llançar una oferta el passat estiu de 45 milions d'euros pel patrocini de la samarreta d'entrenament. L'acord es va tancar amb el precandidat a la presidència blaugrana Jordi Farré. Farré va traslladar aquests detalls a Josep Maria Bartomeu i a l'equip de màrqueting del club.

Un cop es tanqui definitivament l'acord el president de l'entitat convocarà una assemblea extraordinària perquè els socis compromissaris ho certifiqui n.