Quantcast

Beckham, enfonsat per la mort de la jove amb el cor a l'inrevés

La família Beckham viu un moment realment dur. Kirsty Howard, la jove adolescent de 20 anys que va néixer amb el cor a l'inrevés, ha mort aquest dissabte després d'una lluita eterna que va fer un gran nombre de famosos estiguessin al seu costat, entre ells la família del exfutbolista del Reial Madrid.

Howard va rebre amb quatre anys una dura notícia: el seu cor no donava per a més i els metges amb prou feines li donaven unes setmanes de vida . No obstant això, la seva fortalesa mental i física va provocar que complís el guió previst per a una noia de la seva edat. Va arribar fins i tot a anar a la universitat per estudiar Puericultura.

Un exemple de superació que va convertir a Howard en un referent per a estrelles britàniques com Beckham o la mateixa reina Isabel , qui va admirar en moltes ocasions "el valor de la jove". < / p>

Després de la seva inesperada mort, Beckham ha volgut fer-li un bonic homenatge a la morta, publicant una fotografia del dia que es van conèixer quan Howard era una nena. " Hem viscut tants moments junts i m'ha servit d'inspiració per a tantes coses que no puc creure que el que ha passat sigui real (…) El meu cor i amor van amb Kirsty per deixar-me ser una petita part del seu món en els últims anys. Descansa en pau ", escrivia el marit de Victòria en el seu compte d'Instagram.

Un dur revés per a la família Beckham, que havia arribat a assegurar en alguna aparició pública que sentien a Howard "com una filla". DEP.