Quantcast

TITULARS: La política d'acollida als refugiats, el finançament de les hipoteques i la convocatòria de les generals

Diversitat de temes a les portades d'aquest dilluns. 'El Mundo' assegura que «Empleados de la Generalitat reconocen cadenas de amaños» i l''ABC' destaca que «Convergència ha seguido pidiendo el 3% hasta anteayer». 'La Razón' obre portada amb una entrevista a Albert Rivera i en subratlla: «Estamos pisándole los talones al PSOE». 'El Periódico' explica que «Els bancs encara financen el 100% de les hipoteques», l''Ara' explica que «Blair demana ara perdó pels errors de la Guerra de l'Iraq» i 'El Punt Avui' diu: «Avui arrenca l'últim Parlament autonòmic». Per la seva banda, 'El País' titula «La Unión Europea se plantea internar a los refugiados en centros de acogida» i 'La Vanguardia' resumeix: «La cimera per l'asil acaba amb picabaralla europea».

Als diaris gironins, 'El Punt Avui' titula: «Fires castelleres». I a 'Diari de Girona': «Identifiquen prop de 400 prostitutes en una batuda en 11 clubs de l'Empordà».