Quantcast

El polèmic trobada entre Belén Esteban i el seu primer nuvi

Jesulín de Ubrique no va ser el primer home que va arribar a la vida de Belén Esteban . Malgrat que la col·laboradora de 'Sálvame' així ho afirmava en el seu llibre, Joan Carles, més conegut com 'Castes', ha aparegut al plató de 'Sálvame Deluxe' per assegurar que ell va ser el primer i que mentre estava començant la seva relació amb el torero encara mantenien relacions sexuals.

'Castes' ha assegurat tenir imatges que demostren que va mantenir en el passat alguna cosa més que una aventura d'amor aïllada amb Belén Esteban. El convidat sí que apareix amb la 'Princesa del Poble' en diverses fotografies, besant en moltes d'elles. Joan Carles ha explicat com es van conèixer, com va ser la seva primera trobada sexual i diversos detalls d'una relació que, segons ell, va durar més de cinc anys.

"Tu no significaste res a la vida, RES (…) I et dic una cosa, quan parlis de l'altre, com tu dius, aquest altre té un nom i és Jesús Gener Bazán ", cridava Belén Esteban a 'Castes', molt tranquil davant el nerviosisme que mostrava la col·laboradora de 'Sálvame'.

Davant la delicada situació per la qual vívía , Betlem demanar a la seva mare que entrés en directe perquè donés explicacions i detalls sobre la seva veritable història amb 'Castes'. "Ets un barrut. Tot el que comptes és mentida" , confessava Carme, mare de Betlem.

Tot i que al principi molts dels col·laboradors de 'Sálvame' van començar creient la història de 'Castes', Belén Esteban va saber revertir la situació i es va guanyar la confiança dels seus companys , els que no van dubtar a criticar el mal gust de Joan Carles. Això sí, Betlem no es quedarà de braços creuats i ha assegurat que va demanar al ciutadà més famós d'Aranda de Duero , la localitat "li dóna suport indubtablement".