Quantcast

La comissió d'investigació del metro aprova un pla de treball amb compareixences de Camps i Cotino, entre altres

La comissió d'investigació a les Corts Valencianes sobre l'accident del metro de València del 2006 ha aprovat aquest divendres el pla de treball consensuat entre tots els grups, a excepció del PP. El pla preveu la compareixença de l'expresident Francisco Camps, l'exconseller i expresident del parlament valencià, Juan Cotino, així com l'exconseller Mario Flores, exdirectius de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i de Ràdio Televisió Valenciana, així com la presidenta de l'Associació de Víctimes de l'Accident del Metro (AVM3J), Beatriz Garrote. Hi ha previstos fins un total de 70 compareixents. Els grups s'han emplaçat a reordenar el calendari de compareixences una vegada que tinguin la documentació.