Quantcast

Miguel Ángel Silvestre deixa 'Velvet'

Miguel Ángel Silvestre , un dels protagonistes principals de 'Velvet', abandonarà pròximament la sèrie d'Antena 3, segons informa la revista 'Cuore'. Pel que sembla, l'actor ha decidit centrar-se en la seva carrera com a actor a Estats Units , cosa que impossibilita la seva continuïtat en la sèrie.

Miguel Ángel té pendents projectes com 'Sense8', una de les ficcions que té Netfix, que acaba d'arribar a Espanya amb un gran cartell de sèries. Una decisió que no agafa per sorpresa la productora de 'Velvet', ja que fa uns mesos l'actor va confessar la seva intenció de provar fortuna en altres països.

Com solucionaran els guionistes de la sèrie aquesta marxa? Segons apunta 'Cuore', el personatge de l'actor, Albert, s'anirà en els propers episodis a Cuba.

Això sí, la sortida de Miguel Ángel Silvestre no és definitiva. "Tinc bitllet d'anada i tornada" , confessa l'actor en una entrevista a 'Vertele'.

¿Notarà el repartiment de 'Velvet' la marxa de l'actor de la sèrie? ¿Acabarà fracassant sense un dels seus pilars fonamentals? Paula Echevarría es manté com el principal atractiu d'una ficció les dades d'audiència eren fins ara molt alts.