Quantcast

Irene Lozano es passa al PSOE amb garanties de sortir elegida diputada

Al PSOE estan en plena campanya de fitxatges per completar les cares que oferir en les llistes electorals de cara a les urnes de desembre. Avui es reuneix la Comissió Federal de Llistes prèvia al Comitè Federal de matí i ahir a la nit mateix es va saber que Irene Lozano, l'encara diputada d'UPyD entrarà en un lloc de sortida en les candidatures del PSOE .

La notícia va ser avançada per Eldiario.es, i podria destapar algunes discrepància amb la decisió del secretari general socialista. Sobretot, perquè al PSOE gairebé tothom es va assabentar pels mitjans de comunicació .

Pel que sembla, les negociacions entre Lozano i Pedro Sánchez haurien començat fa poc menors d'un mes. Hi va haver trucades, reunions. El plantejament era mu senzill: entrar a les llistes del Partit Socialista com a independent en una posició de sortida. I encara que no va ser immediata al resposta de Lozano va ser afirmativa. I a més el secretari general del PSOE la s'incorpora al comitè de savis que està participant en l'elaboració del programa electora l amb la missió de preparar les propostes de regeneració democràtica.

Poc sembla haver importat que la diputad d'UPyD porti anys clamant contra els mals que han deixat a Espanya el bipartidisme a les institucions. D'això ha passat a unir-se al POSE com a independent