Quantcast

Malena Costa i Mario Suárez anuncien que es casen

Malena Costa i Mario Suárez han anunciat la seva recent compromís a través de les xarxes socials. La parella, que porta ja diversos anys de relació, ha decidit fer un pas més i sembla que aviat passaran per l'altar.

L'encarregada d'anunciar la feliç notícia ha estat la pròpia Malena Costa, a través del seu compte personal de Twitter.

"Gràcies per fer el meu somni realitat, compartir les nostres vides per sempre. T'estimo !", va assegurar la model. La jove va signar el tuit com Sra.Suárez ia més ho va acompanyar d'una imatge en què mostrava a tots els seus seguidors el seu anell de compromís.

Malena Costa, que anteriorment va sortir amb l'ex futbolista Carles Puyol, va deixar tot i es va mudar a viure a Florència (Itàlia) quan Mario Suárez va fitxar per la Fiorentina . Mesos més tard, sembla que les coses marxen vent en popa entre tots dos, pel que no han dubtat a donar el pas definitiu per demostrar el seu amor.

De moment és aviat i no es coneixen més detalls sobre el seu futur enllaç, encara que el que sí sembla evident és que tots dos semblen molt contents després el seu compromís.