Quantcast

Ada Colau: Manifestar-davant els jutjats és un "dret" en democràcia

L'alcaldessa de Barcelona, ??Ada Colau, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i el Consell General del Poder Judicial (CGPJ), opina que manifestar-se, davant els jutjats i en qualsevol lloc, és < em> "un dels drets fonamentals en democràcia" , i ha reflexionat que l'anomalia són les querelles pel 9N i no la reacció dels catalans.

Colau ha considerat que el fet que tots els consellers, inclòs el de Justícia, Germà Gordó, hagin acompanyat la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, és "un tema menor" .

Colau s'ha pronunciat així després de sengles comunicats del TSJC i el CGPJ, que han considereu o "un atac directe i sense pal·liatius a la independència judicial" les convocatòries davant del Palau de Justícia per donar suport a les querellades.

Colau ha apuntat que el problema real és la ingerència contínua de la política , en forma de les "pressions que arriben sistemàticament del PP" .