Quantcast

GH16: El públic decidirà si Suso és expulsat o no

Els seguidors de 'Gran Hermano' seran els encarregats de decidir quin és el futur de Suso dins el concurs, després del greu enfrontament amb Vera , en el qual gairebé arriben a les mans, i finalment no li han imposat una expulsió disciplinària.

Tot va començar quan el jove es va negar a recollir els excrements que les ovelles havien deixat per la casa i Marta es va enfrontar a ell. "A les bones sóc bo, però a les males sóc dolentíssima" . Vera va fer llavors un comentari sobre la seva agressivitat , i Suso va estar a punt de agredir-lo. "Agressivitat de què, pelele? Si ets tu el que ha saltat!" , li va dir visiblement enfadat.

Després de l'incident, que ràpidament es va convertir en un dels temes més comentats a les xarxes socials, van ser molts els seguidors del programa els que van començar a demanar l'expulsió del concursant català.

Al 'Última hora' d'ahir es va emetre l'enfrontament entre Vera i Suso al complet per posar al públic en context i que siguin ells mateixos els encarregats de decidir si finalment és expulsat o no.

El futur de Suso es decidirà a la gala de dijous , encara que el català ja ha demanat a l'audiència que li mantinguin a la casa. < strong> "Em vull quedar, m'heu fet recuperar la il·lusió" , va comentar després de demanar disculpes als seus companys pel que havia passat.