Quantcast

Lamar Odom, hospitalitzat després de ser trobat inconscient en un bordell

L'exjugador de bàsquet i campió olímpic i de l'NBA, Lamar Odom, es troba ingressat en un hospital de Las Vegas, després de ser trobant inconscient al bordell per a festes privades 'Hoff' s Love Ranch South '.

Segons informa TMZ.com, "Odom està lluitant per la seva vida" i destaca que "les nostres fonts ens van dir que no era bo el que estava succeint" . Altres mitjans digitals com Eonline.com, confirmaven ala informació i asseguren que l'exjugador havia estat ingressat en un hospital local. Pel que sembla, l'exjugador jugador de bàsquet hauria entrat el passat dissabte al bordell 'Dennis Hoff' s Love Ranch South ', que es troba a la ciutat de Pahrump prop de Las Vegas i no va ser fins dilluns al matí -horari d'EE.UU- quan va ser trobat inconscient a la seva habitació per personal de servei, després d'haver estat dos dies seguits de festa.

Ha transcendit que Odom hauria consumit al bordell unes herbes com a substitut natural de la Viagra. Odom, excompany de Pau Gasol als Lakers, ja havia estat ingressat el 2013 en un centre de rehabilitació per curar els seus problemes d'addicció a l'alcohol ia les drogues .Abans del seu ingrés, Odom va ser detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol, l'exjugador dels Lakers havia admès anteriorment que va consumir drogues, el que va fer que el 2001 violés dues vegades la política antidopatge de l'NBA.