Quantcast

Actors irreconeixibles quan es maquillen per a un personatge

El maquillatge és el miracle de moltes pel·lícules del cinema contemporani. Fa miracles en tota regla, no hi ha més que veure a aquests actors que estan completament irreconeixibles en els personatges als que han donat vida al cinema oa les sèries de televisió. Algunes caracteritzacions són tota una obra d'art, digna de museu, en què es veu realment la màgia que s'amaga darrere de les càmeres.

Endevinar qui són aquests actors sense saber-ho és gairebé impossible si no has vist abans les pel·lícules. Molts et sorprendran tant que, potser, ni et creguis que són ells. Fins i tot alguns tenen un Oscar per la seva interpretació en aquestes pells maquillades.

Brad Pitt a 'El curiós cas de Benjamin Button'

La cinta de David Fincher és un clàssic del cinema per la increïble història que explica i la interpretació espectacular de Brad Pitt. L'actor pateix una transformació física durant tota la pel·lícula, ja que el personatge va decreixent d'ancià a jove a mesura que van passant els anys per ell. En les primeres escenes se li pot veure com a la imatge, molt vell, i en les següents el maquillatge va fent els miracles que corresponen. La tasca de l'equip artístic va ser premiada amb el Oscar al millor maquillatge , el de millor direcció artística i el dels millors efectes visuals.