Quantcast

El costat més desconegut de Willy Toledo

Guillermo Toledo no passarà a la història pel seu treball com a actor. Després de participar en pel·lícules com 'L'altre costat del llit', 'Dies de futbol', 'Crim ferpecto' o 'Los amantes pasajeros', l'última pel·lícula de Pedro Almodóvar.

No, tot això ha quedat en l'oblit del gran públic que únicament reconeix Willy Toledo com el que la fa grossa dia sí i dia també a Twitter. Són moltes les polèmiques que ha provocat l'actor a les xarxes socials. La més recent? La del passat 12 d'octubre va ser a Facebook, on assegurava que "em cago en la festa nacional, la monarquia i els seus monarques, a la Mare de Déu del Pilar i em cago en tot el que es belluga".

No obstant això, hi ha hagut altres més embolics a les xarxes socials per mostrar-se a favor del règim cubà, una lluita armada al Sàhara o fins i tot pel seu presumpte destrossa en un bar a la vaga general del 29 de març del 2012.

Lluny de tota aquesta polèmica i la seva famosa condició d'activista, Willy Toledo és una persona normal i corrent i que porta una vida lluny de la polèmica. Quins són els seus gustos? El seu costat més desconegut? Sí, no només és un "troll" de Twitter.

Una truncada vida amorosa

A més de no comptar en l'actualitat amb moltes propostes en el món de la interpretació ('Històries de Lavapiés', del 2013 , va ser la seva última pel·lícula), Willy Toledo no pot somriure tampoc amb la seva vida sentimental.

Una de les seves relacions més llargues (i al seu torn desconegudes) va ser amb l'actriu Melanie Olivares, coneguda per interpretar a Pau a 'Aída'. Tots dos van decidir separar els seus camins però mantenen la seva amistat.

Del seu pas per la sèrie 'Qüestió de sexe', l'actor es va emportar un breu romanç amb Sandra Collantes, companya de rodatge. El seu altre festeig sorprenent va ser amb Hiba Abouk, la qual li va deixar per iniciar una relació amb Hugo Silva. Quina mala sort!