Quantcast

La segona edició del recuperat Pessebre Vivent d'Escaldes-Engordany escalfa motors

El Pessebre Vivent d'Escaldes-Engordany es va recuperar l'any passat, després de més de 50 anys del cèlebre Pessebre d'Engordany. En la seva primera edició, en què es van esgotar les entrades de totes les funcions, hi van participar de manera altruista 40 adults i vint menors amb paper, deu figurants adults i deu figurants menors d'edat. El cos dansaire de l'Esbart Santa Anna també va tenir protagonisme en les representacions.

En aquesta segona edició, que tindrà lloc durant els mesos de desembre i gener, es manté la ubicació a la part alta de la parròquia. Concretament, les representacions es faran a la plaça Santa Anna, la plaça de l'església, la voravia de l'aparcament del Casino i l'Hotel Valira.

A partir d'aquest dimarts i fins el divendres 16 d'octubre les persones interessades en formar part de les representacions, ja sigui com a actors o figurants, podran fer les inscripcions adreçant-se al Departament de Cultura del Comú. Les inscripcions estan obertes a tots els residents del país. A més, aquelles persones que tinguin dubtes sobre el procés per prendre part de l'obra, podran parlar amb l'equip de direcció artística anant al Comú aquest dimecres, 14 d'octubre, de les 20 a les 22 hores.

Dissabte 17 d'octubre ja tindrà lloc una primera lectura de l'obra per als majors de 16 anys a la sala del Prat del Roure.