Quantcast

Pintat és partidari d'un pacte d'Estat sobre l'acord d'associació si se li fan arribar els estudis d'impacte

Josep Pintat ha iniciat la seva intervenció criticant el cap de Govern, Toni Martí, per no donar més detalls sobre la crisi de BPA, que “ha creat els moments d'incertesa més grans que jo recordo”, i considera que fins que no se solucioni definitivament l'afer no es podrà continuar amb la recuperació de l'economia, ja que segons Pintat, la millora dels indicadors abans de la crisi BPA no tenia relació amb les reformes del Govern, sinó amb la millora de les economies veïnes i del sector financer.

El líder liberal ha tornat a criticar l'actuació del Govern en l'afer BPA, qualificant de negligents les actuacions prèvies a l'esclat de la crisi i lamentant que “més que reformes, s'han fet pegats”. També ha reiterat la seva queixa en relació al fet que la comissió de vigilància no estigui prou informada i l'oposició no rebi la documentació sol·licitada sobre diferents qüestions, i ha anunciat que presentarà una proposta de resolució per tal que la documentació sol·licitada al Govern arribi a temps. En aquest sentit, ha avisat al Govern que “la transparència és la base de qualsevol pacte” i que el sentit d'Estat amb el qual va iniciar la legislatura no pot ser considerat com un xec en blanc.