Quantcast

GH16: Suso li reclama a Sofia una part del premi

Suso continua donant que parlar dins i fora de la casa. El jove barceloní va decidir no perdre ni un minut des de la seva entrada a la casa de Guadalix de la Serra. La primera a caure a les seves xarxes va ser Sofia, però ara ja ha centrat tots els seus esforços en Raquel. Això sí, com el seu comportament amb la pamplonesa li pot costar l'expulsió, ha intentat acostar postures i fins i tot s'ha atrevit a demanar-li disculpes.

La conversa, que va tenir lloc de matinada, es produïa tan sols minuts després que Suso pronunciés seu enèsima frase polèmica . Tal i com recull 'Fórmula TV', mentre parlava amb Amanda i Raquel sobre una possible sortida de Sofia, el català no va tenir inconvenients a assegurar que "l'única cosa interessant que ha fet a la casa és tenir a un home al seu costat " i, per tant, tampoc dubta en que si fos guanyadora li hauria de donar part del premi.

Tot i no conèixer aquest detall, Sofia no va tenir problemes a acceptar les disculpes de Suso, qui li va reconèixer que estava penedit de com s'ha comportat amb ella. No obstant això, la filla de la polèmica Maite continua en els seus tretze i sosté que Suso s'ha embolicat amb Raquel simplement per fer-li mal.