Quantcast

Busca a Facebook al noi que la va enamorar en una festa i descobreix que tenia núvia

Els contactes d'una nit tenen els seus riscos. Hi ha molts i moltes listill @ que s'inventa una història d'amor perfecta per enganyar el / la típica @ pringad @ de torn que creu que el seu príncep i la seva princesa de conte de fades ha arribat a la seva vida. ¡MENTIDA!

Això és el que li va passar a Pippa Mckinney, una noia britànica (i soltera) que va sortir a prendre unes copes a un pub pròxim a casa. Allí va conèixer a un xaval molt simpàtic amb el qual va començar a parlar, beure alguna cosa junts … i acabar embolicant-se amb ell!

Quan va acabar la nit, tots dos van intercanviar els seus números de telèfon, per poder quedar un altre dia més tranquil·lament. Què va passar? Que el xaval va enganyar a Pippa. Per què? Li va fer un mòbil que no era el seu . Per què? No li va agradar? ¿Tenia alguna cosa a amagar?

intranquil·la i volent-ho trobar com fora, la jove va decidir pujar una foto que es van fer tots dos aquesta nit a Facebook per veure si algú era capaç d'identificar-. "Ahir a la nit vaig conèixer a aquest noi meravellós però vaig anotar el seu telèfon mal (et va enganyar, xata!) i m'agradaria veure-li de nou. Es diu Matt, algú pot ajudar-me?" , escrivia la jove a la xarxa social.

La fotografia es va fer viral en unes hores fins que una etiqueta d'una jove anomenada Emily Grant ho va canviar tot . Per què? En el seu perfil apareixien ella i Matt besant. Sí, era la seva nòvia. "Oh, per favor, no puc creure-ho. Jo sabia que tot això podia passar. No és culpa meva, ell em va dir que era solter . No hi hauria fet una cosa així" , lamentava Pippa.

La cosa va acabar malament per Pippa, que ha assegurat als mitjans locals que a partir d'ara no es fiarà ni de la seva ombra. Matt, això sí, ha volgut demanar-li perdó i que retiri les imatges . No obstant això, ja era tard perquè la seva nòvia ja les ha vist. Aquí fa olor de solter …