Quantcast

La caiguda de Cameron Diaz en intentar fugir de la premsa

Hi ha famosos que busquen evitar sota qualsevol concepte a la premsa, però que per més que s'esforcin no ho aconsegueixen. L'última prova d'això ens arriba des dels Estats Units, on Cameron Diaz s'ha convertit en la protagonista del vídeo de la setmana al patir una caiguda mentre volia esquivar els fotògrafs.

L'actriu es trobava sopant al costat del seu marit en un conegut restaurant i es va adonar que nombrosos reporters havien acudit en la seva recerca. Per no topar-se amb ells, l'opció més factible va ser idear una sortida alternativa. Malgrat decantar-se per la porta de darrere, Cameron no va aconseguir despistar la premsa nord-americana i es va veure obligada a entrar al cotxe a corre-cuita.

La protagonista d''Alguna cosa passa amb Mary' no va respondre a les preguntes dels mitjans, però tampoc va veure l'esglaó que va provocar la seva caiguda . ¡Coses de celebrities!