Quantcast

La Fundació ONCA ofereix el darrer taller creatiu postural per a músics

El darrer taller postural tindrà lloc a la sala de l'Esbart Santa Anna del Prat del Roure d'Escaldes- Engordany el dissabte 17 d'octubre i anirà a càrrec de Vika Kleiman, professora titular del grau i del màster de l'àrea corporal, tal com ha donat a conèixer l'ONCA aquest dimecres en un comunicat de premsa.

Durant el taller postural, la professora mostrarà a tots els membres assistents de la Jonca, alumnes i professors, tècniques per a la millora de la postura corporal per aconseguir així l'estabilitat i, a la vegada, la lleugeresa del moviment. El taller es dividirà en tres sessions: de 10 a 11.30 hores per a infants de nou a dotze anys, de 12 a 13.30 hores de tretze a divuit anys i, finalment, la sessió per a professorat i adults, que s'impartirà de 16 a 19 hores.

En paraules de Vika Kleiman, «durant el procés d'aprenentatge i d'estudi de la música, ens trobem normalment postures que es mantenen durant molt temps, amb la repetició de moviments de motricitat fina; ens trobem també exigències, dificultats, tensió, temors, entre d'altres, que provoquen postures tenses, rígides, collapsades, esgotades i estressades».