Quantcast

Un centre comercial reparteix sabates gratis

Emulant el conte de la Ventafocs, el Centre Comercial Príncipe Pío posa en marxa un esdeveniment en el qual algunes afortunades podran sentir princeses.

Batejat com 'Keep chic and be woman', l'esdeveniment consisteix en que les noies que vulguin participar podran triar una caixa d'entre 50 possibilitats . Cadascuna de les caixes contindrà un parell de sabates i un atractiu Príncep Blau les ajudarà a emprovar-se'ls . Si amb sort dins de la caixa seleccionada està el parell de sabates de la seva talla se'ls podran endur a casa.

Totes les noies que participin entraran a més en el sorteig de un Invitació VIP per a dues persones per a la Madrid Fashion Week de gener de 2016, que inclou entrada al Ciberespai, passi per una desfilada i al Kissing Room posterior, i visita al Back Stage. També es sortejaran Xecs Regal de 10 euros entre les noies que no hagin trobat la seva sabata.

L'horari de l'estand de Keep chic and be woman, ubicat a la Plaça Principal de Príncep Pío, serà de 12: 00h . a 14: 00h. i de 17: 00h. a 21: 00h. del 7 al 11 d'octubre. El dissabte dia 10 al matí, les més petites de la família es convertiran també en princeses per un dia i podran trobar el seu parell de sabates.

L'acció s'anirà repetint en altres centres comercials d'Espanya.