Quantcast

Cristina Pedroche ensenya el seu anell de compromís abans de la seva imminent casament

Fa temps que va saltar la bomba que Cristina Pedroche i David Muñoz tenien la intenció de convertir-se en marit i dona. Tot i que a poc a poc s'han anat coneixent alguns detalls, la presentadora ha donat una exclusiva a la revista Hola! en què ha donat a conèixer una mica més sobre la seva casament.

Tot i que la parella semblava tenir molta pressa per formalitzar la seva relació, es desconeixia la data del casament perquè estaven pendents de solucionar tots els tràmits del divorci de Muñoz. Ara, Pedroche ha confirmat que l'enllaç serà imminent.

De moment no se sap com serà el seu vestit, encara que la col·laboradora de 'fent zàping' ja havia explicat que volia anar molt senzilla i que ni tan sols tenia intenció de portar talons. No obstant això, Pedroche ja ha mostrat un dels seus secrets més ben guardats fins ara: el seu anell de compromís.

A més, la presentadora ha donat tots els detalls sobre com va ser la petició de mà: "Li vaig respondre 'sí, vull' i després em vaig posar a plorar, no podia parar".

És clar que la presentadora vallecana està travessant un moment personal molt dolç. "Ara sé que és per sempre. " David és la persona amb la que vull passar la resta dels meus dies ". A més, ha confessat que no tenen intenció d'esperar molt de temps per convertir-se en pares.