Quantcast

Rihanna, de la pallissa de Chris Brown: "Estic feta per suportar coses així"

Rihanna ha trencat el seu silenci sobre la pallissa que va rebre fa alguns anys per part de la seva parella, el cantant Chris Brown . Va patir maltractaments per part de qui va ser el seu nuvi i, per fi, ha parlat d'això per a la revista 'Vanity Fair'.

L'artista es va convertir en objecte de moltes crítiques per perdonar després que li deixés tota la cara morada de cops a l'avantsala dels Grammy 2009, ja que ningú ho entenia. "Era una nena . Una nena que sent tant dolor com la mateixa relació, potser hi ha persones que són més forts que altres. Potser jo estic feta per suportar coses així ", ha explicat.

Després que Brown fos condemnat pels fets, Rihanna va tornar el 2012 amb ell perquè pensava que ella era la seva "àngel de la guàrdia " ja que ningú l'entenia " fins i tot després de … ". La cantant va pensar que donar-li forces i donar-li suport era la decisió correcta fins que es va adonar que havia de allunyar-se.

"No ho odi. Em preocuparé per ell fins al dia en què em mori. No som amics, però tampoc enemics. No tenim gaire relació en aquest moment" , va confessar durant l'entrevista. A l'raper no li van deixar entrar a Nova Zelanda pel seu historial de maltractaments físics i Austràlia també estudia la possibilitat de prohibir-li l'entrada.