Quantcast

Pel·lícules Premium: Per què Cinesa cobra un euro més per veure 'Regressió' d'Amenábar

Potser a partir d'ara a les sales de cinema de Cinesa hagi dos preus en taquilla per veure segons quines pel·lícules. I qui sap si la pràctica no serà copiada pels seus competidors. Es tracta d'un preu ordinari per a pel·lícules de demanda normal, i un altre preu que podríem anomenar 'premium' per a aquella d'estrena més esperades pel gran públic . I com sempre hi ha d'haver una primera vegada, aquest cap de setmana, l'última pel·lícula de l'espanyol, Alejandro Amenábar sembla haver constituït el banc de proves ideal. Com ha anat? Un enuig monumental dels clients de la cadena d'exhibició a trobar-se amb l'euro extra a taquilla i internet.

El passat divendres 2 quan alguns espectadors van intentar comprar les seves entrades per internet, es van trobar amb la sorpresa que la cadena de cinemes Cinesa, la més gran d'Espanya, els cobrava un sobrepreu extra d'1 euro. I només en aquesta pel·lícula. A partir d'aquí, les reclamacions i uejas es van multiplicar en les xarxes socials.

Cinesa ha donat poques explicacions i totes des dels seus comptes de xarxes socials, com assegura el diari El País. En una resposta al Facebook assegurava que "aquest euro de recàrrec únicament s'aplica a Regressió durant els 10 primers dies de la seva estrena" . A més, advertia que aquells clients amb targeta Cinesacard no hauran de pagar si s'acosten a comprar la seva entrada a taquilla. En un altre missatge a través de Twitter argumentaven que aquest euro de més els permetria mantenir altres promocions .