Quantcast

El porter de l'Espanyol tanca el seu Twitter per insults

Qualsevol futbolista de la lliga espanyola té serioses opcions de convertir-se en tendència a Twitter durant i després de cada jornada, gràcies a una actuació magistral de la qual presumeixen els seus aficionats oa un error garrafal del qual es burlen els rivals. Qualsevol jugada té repercussió a la xarxa social, cosa que no acaben d'assimilar tots els futbolistes.

L'últim jugador que ha decidit abandonar Twitter per abstreure de crítiques i comentaris és Pau López , porter de l'Espanyol, després de rebre tota mena d'insults a través del seu perfil a la xarxa de l'ocellet pels 16 gols encaixats en els primers set partits de la Lliga.

El mal inici de Lliga del conjunt català ha provocat que bona part dels seus aficionats assenyalin a Pau López com un dels principals culpables a la plantilla periquita, fent que alguns d'ells es dirigeixin a Twitter per abocar la seva ira en forma d'insults esmentant el porter.

Tot i que fins ara no ha ofert la seva millor versió aquesta temporada, als seus 20 anys, Pau López és un dels porters amb més projecció del futbol espanyol . Des l'Espanyol respecten la seva decisió i asseguren que aquesta situació li farà més fort.