Quantcast

La Fiscalia exculpa Messi del delicte de frau fiscal a Hisenda

La Fiscalia ha ratificat la innocència del jugador del Barça, Leo Messi , al qual "no acusa" com a responsable del presumpte frau a l'Agència Tributària que va realitzar l'entorn del futbolista en els exercicis de l'any 2007, 2008 i 2009, en què hi va haver 4,1 milions d'euros que no es van declarar en concepte d'IRPF .

El Ministeri Públic ha decidit que el pare del jugador, Jorge Horaci, és el principal responsable d'aquests presumptes delictes . Per això, es demana una pena per a ell de 18 mesos de presó i una mica més de dos milions d'euros en concepte de sanció econòmica.

Tot i la decisió de la Fiscalia presa aquest dimarts, Messi podria haver de passar per la banqueta dels acusats , ja que l'Advocacia de l'Estat assegura que el futbolista està relacionat indirectament en el cas.

D'aquesta manera, es repeteix l'última instrucció que va tancar el mateix Ministeri Públic i que recomanava exculpar el crac argentina del presumpte frau fiscal i assenyalava directament a Jorge Horacio Messi, el seu pare.

Acabarà el pare de Leo a la presó? De moment, caldrà esperar …