Quantcast

10 cagades que demostren el baix nivell cultural a 'Gran Hermano'

Molts concursants entren a la casa amb un únic propòsit, guanyar diners i fer-se famosos. D'altres, però, entren per viure la gran experiència de la seva vida, perquè la fama i els diners els sobren. Doncs bé, tant uns com altres poden ser tot el llestos i intel·ligents que vulguis, però c uan es posen davant d'una prova de nivell … la cosa canvia , i molt . Així podem sentir coses absurdes , o molt absurdes, de les que mai pensaves que anaves a escoltar. Algunes vegades poden ser els nervis del moment i de la situació, mentre que altres només diuen el primer que els surt.

En totes les edicions hem tingut les cagades típiques , referides al nivell cultural , però farem un repàs a algunes de les més sonades i de les més recents. Potser amb això comprendrem el perquè de la fama de concursos d'aquest tipus.

Shaima: El satèl·lit de la Terra és Júpiter

Shima va ser una de les concursants de 'Gran Hermano 15', i la polèmica va estar servida durant la seva estada a la casa. Ella va ser la primera dona musulmana a trepitjar la casa de Guadalix de la Serra, i no és que hagi passat desapercebuda. No només feia els seus rituals i pregàries a la casa, sinó que de tot la gana que tenia es va menjar una caca de cabra, com si res. Els seus bronques també van ser sonades, però el que més ens va sorprendre d'ella va ser saber el seu escàs nivell cultural. No sabem si va ser un lapsus, però dir que el satèl·lit de la Terra és Júpiter … té delicte.