Quantcast

El sorprenent canvi de look de Matthew McConaughey

Matthew McConaughey és un dels actors que ha hagut d'enfrontar a diversos papers que l'han obligat a portar al seu físic fins a límits insospitats. El nord-americà passa actualment per un d'aquests períodes per a la preparació del seu últim treball, la pel·lícula 'Gold'.

Les exigències del guió han obligat a McConaughey a guanyar uns quants quilos (la seva panxa ha crescut de forma important en les últimes setmanes) i amb un rapada de cabells que mai li havíem vist lluir.

Alguns experts mèdics, segons apunten diversos diaris nord-americans, asseguren que es tracta d'una opció molt utilitzada a Hollywood i que sol tenir uns resultats a llarg termini bastant perillosos per a la salut , ja que el cos pateix una incorrecta nutrició (per dèficit o per superàvit d'ingesta de aliments).

Tot i això, McConaughey assegura que per a ell no suposa cap trastorn , ja que en el passat ha hagut de passar per aquest tipus d'exigències. Va ser al contrari- aprimar drásticamente- per haver de posar-se en el paper d'un malalt de sida per a la pel·lícula 'The Dallas Buyers Club' .

Què us sembla el nou físic l'actor? Ni a 'Cámbiame Premium' …