Quantcast

Lena Dunham deixa Twitter després de ser insultada pel seu físic

Lena Dunham , protagonista de 'Girls', ha decidit abandonar Twitter després de rebre nombrosos insults pel seu físic després de pujar una fotografia al seu perfil de la xarxa social en la qual apareixia en roba interior.

L'actriu nord-americana ha hagut de suportar en les últimes hores ofensius missatges com "posa't a dieta, truja" , "ningú vol veure aquest munt de greix" o " donen ganes de vomitar ". Molts seguidors de Dunham s'han solidaritzat amb ella a les xarxes socials encara que no ha aconseguit que es vagi de Twitter. "No vull ni saber ni la contrasenya", explicava.

Això sí, els fans més acèrrims a la protagonistes de 'Girls' podran seguir escrivint a l'actriu, ja que hi haurà una persona que es s'encarregarà de gestionar el seu compte a la xarxa social.

Un començament de mes una mica difícil per Lena Dunham, que ha hagut de rebre més insults, això sí, ja no pel seu físic sinó per criticar Justin Bieber pel seu últim tema . Les 'beliebers' van sortir en defensa del canadenc i no van deixar titella sense cap.

Aquests comentaris ofensius coincideixen en el temps amb els que ha hagut de suportar la top model Gigi Hadid, que ha hagut de publicar una carta a Instagram en què sortir a defensar-se per missatges difamatoris.