Quantcast

Un home porta sense tallar-se les ungles des de 1952

Als seus 78 anys d'edat Shridhar Chillal s'ha convertit en una celebritat mundial gràcies a les seves ungles. Aquest home, que entrarà en el Llibre Guiness dels rècords en 2016, porta sense tallar-des de 1952.

La longitud de les seves ungles suma un total de més de nou metres . L'ungla més llarga és la polze, que mesura dos metres, i forma una terrible espiral.

La decisió de deixar-se créixer les ungles sense fi li ha comportat nombrosos problemes personals i laborals; però a Chillal no li va importar. Va prendre la decisió de consagrar-se a aquesta missió amb 15 anys, després d'una pallissa d'un professor: " Quan era un nen, un professor em va donar una pallissa perquè un company meu li havia trencat una ungla. El mestre s'havia deixat créixer una ungla molt llarga. Quan li preguntem per què ens pegava tant només per una ungla, ens va dir que mai no podríem entendre si mai havíem portat les ungles llargues ".

Chillal s'ha casat i fins i tot ha aconseguit guanyar-se la vida com a fotògraf malgrat la seva estranya mania.

Després d'haver obtingut aquest èxit es planti a fer el cor i tallar-se les ungles per exhibir-les en un museu.