Quantcast

La compra des de casa: ràpida i més barata

Els lectors de la edició paper de Què! ja han descobert Tudespensa.com , el primer supermercat exclusivament onlin i . Es tracta d'un nou model que busca acabar amb l'estrès per arribar a última hora a l'hipermercat o els aclaparaments dels seus passadissos, amb més de 700.000 productes i 2.000 marques a l'abast d'un sol clic.

En qualsevol dels punts de distribució de Què !, nostres lectors disposaven del seu diari -com cada divendres-, però també de una mostra gratuit a de KH-7 i un codi promocional -TDQUE- per fer la primera compra a Tudespensa.com.

Gràcies a aquest codi pots provar les garanties i comoditats de realitzar la compra a través d'Internet amb unes condicions immillorables. El enviament d'aquest primer comanda serà gratuït , tindràs un regal segur i, si la teva compra és superior a 60 & euro ;, també serà descomptat l'IVA.

Tudespensa.com ja compta amb més de 160.000 comandes repartits per tot Madrid, sense necessitat de sortir de casa o carregar amb el pes de les bosses. A més, com s'observa a la seva web, podràs trobar una secció amb aliments per a persones intolerants, per exemple, al gluten, ou o lactosa.

Pel que fa als enviaments, les comandes es reparteixen en trams de dos hores -des de les 9:00 fins a les 23:00, i els clients reben un SMS 30 minuts abans del lliurament.
Insereix el codi TDQUE a Tudespensa.com i gaudeix d'aquesta promoció.