Quantcast

Ciutadans recorre al 'crowdfunding' per finançar la seva campanya

Des que el passat dijous 1 d'octubre Mariano Rajoy anunciés la celebració de les eleccions generals per al pròxim 20 de desembre , els partits s'han ficat de ple en la preparació de la campanya .

Ciutadans vol preparar-la amb ajuda dels simpatitzants del partit, de manera que recorreran a una iniciativa de 'crowdfunding' per finançar-la.

Segons publica el diari El País, la formació d'Albert Rivera recorrerà a aquest sistema de finançament, que tan de moda s'ha posat en els últims anys, amb la intenció de fidelitzar als seus votants.

"Estem treballant perquè la plataforma serveixi com un club els membres tinguin drets i avantatges: tindran, per exemple, accés als actes que se celebrin a la seva ciutat a canvi de fidelització. Se'ls donarà un tracte especial ", segons Carlos Quadrat, encarregat de les finances del partit, en declaracions recollides pel diari El País.

Ciutadans portaria des de les eleccions d'Andalusia, celebrades el passat 22 de març, treballant en una plataforma informàtica amb aquests fins.