Quantcast

'GH16': Maite ho 'dóna tot' en un bolo una discoteca catalana

Maite Galdeano es va convertir en la primera expulsada de la setzena edició de 'Gran Hermano' , però això no ha impedit que estigui en boca de tots i, segur que serà una de les cares més coneguts quan acabi el concurs.

Tot just dues setmanes després de la seva sortida de la casa de Guadalix de la Serra, on encara roman concursant seva filla Sofia, Maite ja ha començat a rendibilitzar el seu pas per el reality de Telecinco.

De moment, la navarresa ja ha participat en el debat de 'GH', es ha fet un 'Sálvame Deluxe', i ha protagonitzat un bolo en una discoteca catalana.

A la matinada del dissabte 3 d'octubre, la navarresa va esdevenir la reina de la festa en una coneguda discoteca catalana . A jutjar pels vídeos que circulen per les xarxes socials, Maite va gaudir de valent. De fet, la navarresa no va parar de ballar ni un segon, i no va dubtar fins i tot a pujar a la tarima per 'donar-ho tot'.

Maite Galdeano el donà TOT ahir a la nit a #OKEYcornellá #GHDirecto pic.twitter.com/SVEbgM5rmw & mdash; Isaac MT (@ isaaac2) octubre 4, 2015