Quantcast

Què va ser de Pare Llevant i altres grups 'lolailos'

Alguns d'aquests grups o cantants, tots ells marcats pel seu caràcter aflamencat, van arribar a gaudir d'una enorme popularitat al seu dia. Alguns es van dissoldre, altres van deixar la música, altres segueixen en actiu … Vols saber què va ser de Papa Llevant i d'altres grups dels que segur que coreaste les seves cançons més famoses en alguna ocasió?

< strong> El pare Llevant

El pare Llevant va ser un grup originari de Sanlúcar de Barrameda, que va néixer l'any 2000 i que es va dissoldre a penes sis anys més tard. Durant aquest període de temps, van treure tres discos d'estudi: 'Tomalacaté', 'Bufa Llevant' i 'Pa tu, pa el meu'.

Va ??ser en el primer d'ells, que va veure la llum l'any 2001, en el qual estava inclosa en el que sens dubte ha estat el seu major èxit. 'Em poso vermella' es va convertir en una de les cançons de l'estiu, i no es pot negar que tots la ballem i coregem en més d'una ocasió.

Tot i que Maria, Pao, Irene, Gala, Sonia i Sandra van començar sent un èxit de vendes, després del tercer àlbum es van quedar estancades. Encara que per la majoria la fama va ser molt fugaç, Gala Évora ha seguit vinculada al món de la música i la interpretació.

L'any 2007 va donar vida a Lola Flores a la pel·lícula de 'Lola', paper pel qual va estar nominada al Goya a la millor actriu revelació. A més, va tractar de mantenir una carrera musical en solitari, encara que només va treure un disc en 2008. L'any 2010 va aparèixer en la pel·lícula 'Mare amadísima'.