Quantcast

Famosos als quals els va millor el pèl curt

Els estilismes que llueixen els famosos són d'allò més radicals . Els hem vist amb el pèl curt, amb els cabells llargs, rapats o amb rastes. Això sí, a alguns els queda millor que a altres. Però la veritat és que quan canvien de look ens sorprenen molts, perquè aquest canvi de cabellera llarga a pèl curtet, és molt radical. També hem de tenir en compte que alguns canvis es deuen a exigències de guió , ja que molts són actors o actrius, però una vegada que ho proven els costa desfer d'això.

A continuació repassem els talls de cabells que tan bé sentin als famosos . Si ja estan bé amb les seves cabelleres, amb els cabells curts estan millor encara.

Paz Vega

L'actriu sevillana Paz Vega va començar en el món de la interpretació sent una autèntica adolescent, però el pas del temps ha fet d'ella una de les actrius més representatives del panorama espanyol. Són nombrosos els premis que posseeix la intèrpret, arribant a conquerir a directors de Hollywood. No només hem vist com ha canviat la seva forma d'actuar, sinó que el seu físic i el seu cos també han sofert un canvi brutal. Paz Vega ha passat de tenir una llarga cabellera a tenir el pèl d'allò més curtet. Però la veritat és que podem dir, sense cap dubte, que el tall de cabells li ha assegut més que bé. No només està més atractiva, sinó que la fa més jove fins i tot.