Quantcast

Atlètic-Reial Madrid: Tots dos perden dos punts amb l'empat (1-1) insuls del Calderón

Què soluciona aquest 1-1 als dos equips? Poc o res en una jornada en què el rival de tots dos, el Barcelona, ??-també de l'Atlètic, no ens enganyem, que ha gastat molts diners punxava a Sevilla. Però ningú va posar en gespa el que havia de posar per emportar-se el premiogordo dels tres punts. Si a la primera el Madrid va controlar bé el partit, però no va convertir el domini territorial i de possessió en ocasions -els de Benites van disparar dues vegades en tres els pals en tot el partit-; en la segona, un Atlètic més intens i que va generar perill més per sensacions que per ocasions reals de gol va poder haver guanyat premis menors dels tres punts amb alguna ocasió dels seus davanters.

El tècnic madridista, Rafa Benítez va confirmar les sensacions de o spatrroquia en la roda de premsa després del partit. "A la primera part vam tenir el domini i el control i no vam encertar amb la porteria i en la segona vam fer el que havíem de fer davant un equip molt intens que va pressionar i va estrènyer. defensar bé i sortir a la contra. Però vam fallar l'última passada ". Massa defensiu? Hi haurà opinions per a tots els gustos, però Benítez ho va negar donant mèrits a un Atlètic obligat i assegurant que el seu equip només li va faltar "precisió en l'última passada". En la seva opinió, el Reial Madrid va perdre dos punts.

El cas és que