Quantcast

Va menjar 25 hamburgueses en 22 minuts … I ja té el rècord mundial!

Un jove nord-americà va devorar 13.250 calories, o el que és el mateix, cinc quilos de carn de diversa procedència, formatge, ceba i tomàquet natural, tot ben banyat amb salses per assolir un rècord que ara mateix sembla insuperable i que espanta qualsevol: '25 Big Mac en menys de mitja hora! El nou campió es va filmar i pujar el vídeo que es va fer viral en poques hores.

I és que el xaval muntar una autèntica carpa de circ al taulell de la seva cuina . Amb paciència va col·locar els 25 Big Mac sobre del taulell de cuina en forma d'illa del seu molt nord-americana cuina. Alhora, va posar un despertador al costat del menjar perquè la samarra recollís el seu esmorzar mentre registrava el compte enrere. Amb aquest decorat, el seu rècord és encara més vistós. Seguirà viu?