Quantcast

¡Nua! Una Demi Lovato de dol posa per a la revista Vanity Fair

De fet, el fotògraf que va realitzar la sessió al costat de la cantant assegura que la jove artista va aparèixer vestint de rigorós i respectuós dol per la mort del seu familiar. Però està clar que per a la cantant nord-americana, 'bussines is bussines', de manera que va participar de forma professional en el reportatge per a "Vanity Fair, apareixent en diversos nus.

Seria posteriorment quan va oferir les seves poderoses raons per fer-ho. Als seus 23 anys, Demi Lovato va dir que no ho va fer "només" per provocar, sinó, com ella mateixa va explicar, per passar del dolor d'estar de dol i lliurar-se al natural.

"Si hi ha una cosa que he après en el pas dels dies, és que la vida és massa curta" , va dir Lovato a "Vanity Fair". Segons va explicar el fotògraf Patrick Ecclesine, la cantant estava de dol el dia anterior a la sessió per la mort del seu besavi.