Quantcast

'Sálvame DeLuxe' va pagar uns 100.000 euros a Kiko Rivera per assistir al programa i pagar els seus deutes

Cal recordar que l'espai que presenta Jorge Javier Vázquez ja va comptar amb el fill de la tonadillera Isabel Pantoja a l'octubre de 2013 i va accedir a pagar-li gairebé 150.000 euros . ¿Diferències? En aquell moment a la 'tarifa' anava inclosa la seva posterior presència al programa d'Ana Rosa Quintana, per evitar així que seguís endavant amb diversos processos judicials contra la cadena de Fuencarral. En l'actualitat aquesta part del contracte no existeix per la qual cosa és previsible que el muntant del facturat per Rivera sigui millor.

Quant? Segons diversos càlculs, el "dj" es va a portar al voltant dels 100.000 euros per estar present al programa de Jorge Javier, potser forçat a pagar per que ha perdut el liderat dels divendres a les dues últimes setmanes, just des que va començar a emetre 'Tu cara me suena', a Antena 3.

Les disputes que ha mantingut en els últims temps Kiko Rivera a les xarxes socials amb alguns col·laboradors de programa han pesat molt a l'hora de contractar la seva entrevista. Tant productora com Telecinco, han estat veient què convidat els podria permetre tornar a lluitar novament per aquest lideratge.