Quantcast

Xavier Horcajo diu "transvestit" a la diputada del PSOE Carla Antonelli en el seu programa d'Intereconomía

El presentador i tertulià va tornar desaprofitar i insultar la diputada autonòmica a Madrid, Carla Antonelli, titllant com "transvestit" .Antonelli és una de les veus més actives en política en defensa dels drets del col·lectiu de gais, lesbianes i transsexuals.

Aquesta vegada va passar al programa 'El gato al agua', el periodista Xavier Horcajo va dir: "Al senyor Tomás Gómez va tenir la cosa d'portar un transvestit en les llistes , perquè era molt guai ". I encara que Horcajo va ser reprès de manera immediata per una altra tertuliana dient que "la companya Carla hi és per mèrits propis i no és un transvestit, és transsexual '. El periodista conservador va tornar a ballar-la. Caasi immediatament, Antonelli va denunciar en el seu compte de Twitter dels lamentables comentaris d'Horcajo, que al seu dia, ja va parlar de la política com 'noi, noia, corrals reu'

I és que no és la primera vegada que aquests dos protagonistes es veuen en una disputa similar. Ens hem de remuntar aa febrer de 2011, per trobar el primer d'aquests topades quan Horcajo, al programa matinal que presentava, 'Un altre gall cantaria', quan parlant de linclousi'n d'Antonelli és les llistes socialistes, va dir " A mi em semblaria més lògic que presentés a un aturat, que incorporés algú amb idees sobre l'ocupació. M'agradaria més que incorporés algú amb Síndrome de Down o algú malalt de sida ".

A més, entre rialles i mofes, es va referir a ella com " Carla , Carlos, Carlitos, Carlines o el que sigui Antonelli " i també com " aquesta noia, noi, corrals reu o el que sigui ".