Quantcast

Frank Cuesta diu "rata" a Rafa Nadal i després demana disculpes

Es dóna la circumstància que encara que fos per un temps, Frank i Rafa van compartir professió ja que l'aventurer de Discovery Max també va jugar al tennis professionalment, encara que molt més modestament que el campeonísisimo de Manacor. El cas és que Costa va carregar contra Rafa per prestar-se a jugar un partit d'exhibició a Tailàndia , on està empresonada Yuyee, a canvi del seu altíssim cafè. I les seves paraules, en una carta pública, van ser molt dures: "Espero que aquests gairebé dos milions d'euros te'ls gastis bé" . "Molts em posaran a parir i això me la bufa" , deia Frank.

"Em diran que no em fiqui amb Nadal o amb qui sigui … però és que hi ha vegades que els valors valen més que els diners … especialment si aquestes folrat ", diu Costa en la seva carta.

El presentador i aventurer contiinuabane la seva diatriba contra Rafa Nadal: " Es pot ser el millor esportista del món i alhora una rata que va darrere dels diners, per alguna cosa Federer va rebutjar l'oferta ", diu el presentador. "Ho dic alt i clar, ets un gran jugador de tennis … una llegenda, però com a persona, per a mi, Frank Cuesta, ets un venut" , diu el aventurer a les xarxes socials.

No obstant, hores després, Costa feia marxa enrere i recapacitaba en les seves dures crítiques, corregint el que s'ha dit: " Nadal pot jugar on li doni la gana. Si li paguen el que li paguen serà perquè s'ho val. No té ni ha de seguir la causa personal de ningú ", ha tancat.