Quantcast

Pedro Sánchez (PSOE): "Hi ha espais per a l'enteniment amb Podem"

I secretari general del partit socialista i principal candidat de l'oposició, Pedro Sánchez, va parlar a 'Un temps nou', a Cuatro per opinar sobre el context polític que envolta la societat espanyola a menys de tres mesos de unes eleccions generals i després d'observar els resultats dels comicis autonòmics de Catalunya del 27S.

Pedro Sánchez està disposat ha canviar les coses. Així ho anuncia en les seves declaracions al programa: " Aspiro a ser la primera força política del país i penso que vaig a ser-la" , ha indicat. Així de segur ha mostrat la seva candidatura per a les generals i ha afegit també sobre Catalunya: "Cal dir-los als catalans que l'única solució al problema català és que el PSOE arribi a la Moncloa" . "Ja li agradaria a Pablo Iglesias que l'alternativa al Partit Popular fos una altra, i no el Partit Socialista" , ha dit el socialista sobre la formació estatge.

Sánchez afirmat que Podem "ha modulat molt el seu discurs" durant els últims mesos i que a MBOs partits podrien "veure espais d'entesa" . "Fa un any Podem el que va fer va ser defensar la sortida de l'euro i l'impagament del deute públic, però en els últims mesos ha modulat molt el seu discurs i hem pogut tenir l'oportunitat d'entendre'ns" , ha assenyalat Sánchez.

El líder socialista i que està obtenint bastants bons resultats en els sondejos previs a les generals, que auguren una alça del bipartidisme, ha parlat també sobre la reunió del ministre de l'Interior amb Rato: "Després de conèixer la seva reunió amb Rato, avui més que mai, el ministre de l'Interior hauria de presentar la seva dimissió" .

A més, ha insistit: "Crec en la innocència de Chaves i Griñán ". Pel que fa als possibles resultats en els comicis, en els quals no sembla que hi hagi d'haver una majoria absoluta, aposta per un lideratge compartit: "No necessitem un gran líder, necessitem molts líders, jo crec en el lideratge compartit ".