Quantcast

s pastilles que van matar a la núvia de Jim Carrey eren de l'actor

Sota un àlies, l'actor li van proporcionar 03:00 drogues diferents que van ser trobades al costat del llit de mort de White. Els investigadors presumeixen que va ser amb aquests poderosos medicaments amb què la dona es va donar mort, segons ha informat el lloc TMZ. Fins ara -les proves pericials no concluyeron- t ot indica que la mort es va produir per sobredosi.

Les medicina eren 'Ambient', que ajuda a agafar el son, Percocet, per alleujar dolors i Propranolol que és utilitzat per aquelles persones que pateixen algun tipus de trastorn en la pressió arterial o pateixen de problemes del cor. La barreja d'aquests tres productes pot ser fatal. Tots estaven a nom d'un àlies que Carrey s'utilitza perquè la seva veritable identitat no es filtri.

Si bé ningú confirma com White es va fer dels medicaments, els investigadors volen determinar si la dona es els va portar de la propietat de l'actor còmic o si aquest els hi va proporcionar , la qual cosa podria comportar-li problemes amb la justícia.

Cathriona va morir el passat 29 de setembre després d'haver trencat la seva relació amb Carrey quatre dies abans. Va ser trobada per amics que van trobar el seu cos i van trucar a la policia, després que ella realitzés una trucada alertant-los de la seva delicada situació psiquiàtrica.