Quantcast

Mariano Rajoy aposta ara per un nou model de finançament "per a tots"

És possible que es tracti d'un missatge buit de contingut un cop que Mariano Rajoy dóna validesa a les seves paraules sempre que, el nou sistema de finançament "per a tots" s'aprovi per unanimitat, una condició impossible i insalvable, un cop que els partits nacionalistes al País Basc ia Navarra, s'oposaran frontalment, Per no parlar dels partits catalans.

El cas és que el president sembla abraçar una reforma que, tot i que, per descomptat, sense pronunciar- , sembla orientat al '' cafè per a tothom ', anunciant una reforma de molt calat durant s o intervenció en un acte que ha tingut lloc a València, en què ha anunciat que "hi haurà un nou model de finançament per a la Comunitat i per a tots ", i ha asseverat que aquest es parlarà " entre tots " i " s'intentarà treure per unanimitat, i no per imposició com va fer el govern socialista ". "Jo no vaig votar aquest model" , ha reiterat.

També ha advocat per continuar amb les baixades d'impostos, perquè "aquest és l'ADN de nostre partit ", ha destacat. D'altra banda, ha asseverat que el seu partit farà "tots els esforços que hagi de fer" però, ha advertit, "mai ens anem a sotmetre a cap contracte de ningú, no parlarem mai ni a negociar res que afecti la unitat d'Espanya, a la sobirania nacional ia la igualtat de tots els espanyols, siguin d'on siguin i visquin on visquin ", ha postil·lat. < / p>