Quantcast

La profecía de Jennifer Lawrence: «Si Donald Trump fuera presidente sería el fin del mundo»

No serà el diluvi universal, ni el canvi climàtic, ni un enorme meteorit. La fi del món versió Jennifer Lawrence té nom i cognoms: Donald Trump. I és que la protagonista de 'X-Me'n i' Els Jocs de la Fam ', augura un futur molt negre per al seu país i per a la resta del món si l'aspirant republicà arriba a la Casa Blanca .

"Si Donald Trump es converteix en president, serà la fi del món", va dir l'oscaritzada actriu en una entrevista a Entertainment Weekly amb motiu de l'estrena de Sinsajo Part 2, l'última entrega de la saga dels Jocs de la Fam . El seu company de repartiment i coprotagonista de la franquícia Liam Hemsworth va secundar aquesta afirmació: "Estic totalment d'acord" , ha apuntat.

Què ha fet Trump als actors? Bé s tots, no. El tercer protagonista de la saga, Josh Hutcherson, no està tan preocupat com els seus companys i assegura que el de Trump és només façana: "És tot una campanya publicitària. No pot ser real" < / em>, va afirmar.

En aquest punt, la mateixa Lawrence va apuntar que el ganxo mediàtic de certes figures està potser arribant massa lluny. "Realment crec la realitat en televisió està arribant al punt que coses com aquesta poden ser tan sols per entretenir-nos … És això a la gran idea de Hillary [Clinton]".