Quantcast

Garbiñe Muguruza es retira i fa campiona a Williams a Wuhan (Xina)

Garbille Muguruza ja és la cinquena del món en el rànquing femení, però el seu estat físic no era el millor per encarar una final molt exigent davant Venus Williams.

La decisió de la jugadora hispano-veneçolana, que havia renunciat abans al seu compromís de dobles per problemes digestius i que en el seu duel de semifinals davant l'alemanya Angelique Kerber va patir una lesió al turmell esquerre , va lliurar a la major de les germanes Williams, de 35 anys, el títol número 47 de la seva carrera, en 53 minuts.

"Avui és un dia trist. He passat una setmana meravellosa aquí però hi ha problemes en el cos que no es poden superar. Sento la meva retirada ", va dir durant la cerimònia de lliurament de trofeus Muguruza, a qui la retirada negar el quart lloc en la classificació de la WTA.