Quantcast

Letizia: Al Regne Unit carreguen amb la 'extrema primesa' de la Reina … Una altra vegada!

La reina Letizia va tornar a impactar en la inauguració de curs de Formació Professional a l'Institut d'Educació Secundària 'Javier García Téllez' de Càceres. El vestit bordeus era perfecte i la reina apareixia radiant. Quin era el problema? Alguns mitjans anglesos van expressar 'preocupació' per l'aspecte físic de la en aquella cita, tal com tota 'Yo Dona'.

Així, si el Daily Mail, addicte als comentaris sarcàstics reconeixia que la nostra reina anava "tan elegant com sempre" apunta que la seva primesa ha tornat a causar "preocupació" . La clau està en els braços que deixava a l'aire el seu vestit de Carolina Herrera color marsala, un to elegit amb molt de gust ja que és un delos 'reis' de la temporada, segons els especialistes.

La primesa de l'esposa de Feliç VI és un tema recurrent, malgrat que sempre ha tingut una constitució física prima ja que és coneguda l'afició de sa majestat per l'esport i el menjar sa. El diari atribueix la pèrdua de pes tant a l'agitada agenda professional del seu any de regnat com a la seva estat anímic després de la recent mort del seu avi Francisco Rocasolano el juliol passat.

Cal recordar que aquesta nova 'preocupació' del diari anglès per l'aspecte de la Reina Letizia coincideix amb un 'boom' a la projecció internacional de la Reina. La seva inclusió en la llista de les millors vestides per part d'algunes publicacions internacionals i el seu viatge als Estats Units en el qual va triomfar amb la seva imatge. Hi haurà gelosia de monarquia?